Piața agroalimentară permanentă 1 Mai

Este situata pe b-dul Ion Mihalache, nr. 58 bis, avand un platou cu o suprafata totala de 2939 mp dintre care 1492 acoperiti.

Platoul pietei este compus din 2 hale, oferind cetatenilor o gama variata de spatii comerciale organizate cu module de expunere (tarabe din fibra de sticla sau din table in trepte, standuri, vitrine frigorifice). Piata pune la dispozitie 91 de tarabe si 29 spatii comerciale cu produse alimentare si nealimentare, precum si locuri de parcare.

Piața agroalimentară permanenta Mures

Este situata pe str. Mures, nr. 18-24, avand un platou de 134.45 mp, cu pavement construit din ciment, pe a carui suprafata sunt disponibile 30 de tarabe pentru legume si fructe si 2 pentru flori.

Piața agroalimentară permanentă Dorobanti

Se afla pe str. Radu Beller, nr. 3-5, avand o suprafata de 446 mp acoperiti.

Piața permanentă mixtă Domenii

Situata in cartierul contruit in perioada interbelica pentru elitele bucurestene, piata Domenii ofera o gama larga de produse organizate pe sectoare alimentare (137 de tarabe, 11 spatii comerciale, 1 rulota) si nealimentare (30 tarabe tip bazar, 3 spatii comerciale). Cu o suprafata totala de 1829 mp dintre care 1500 acoperiti, piata beneficiaza de tarabe din fibra de sticla, constructii de caramida, constructii din profile usoare si geam termopan.