Piata agroalimentara Câmpia Turzii

Producătorii agricoli sunt așteptați în piețele agroalimentare din România.

Reprezentanții Asociației Administratorilor de Piețe din România vin în sprijinul producătorilor agricoli și îi asigură că în piețele agroalimentare sunt spații de vânzare destinate acestora unde să-și poată valorifica producția proprie. Este important atât pentru producător cât și pentru consumator ca produsul românesc să ajungă pe tarabele din piețe, să fie comercializat și fermierii să nu mai fie nevoiți să-
și arunce marfa.

Cei interesați pot depune solicitări în vederea atribuirii de locații în piețele agroalimentare pentru exercitarea activității de comerț a produselor obținute. Datele de contact ale entităților membre le găsiți pe site-ul AAPR – www.pieteromania.ro .
Dorim să asigurăm producătorii de întreaga disponibilitate a membrilor Asociației Administratorilor de Piețe din România în găsirea unor soluții concrete prin care aceștia să își poată desface produsele în piețe.

Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România este o asociație care reunește 35 de piețe (instituții și societăți comerciale) din întreaga țară. AAPR este cea care a introdus pentru prima dată plata cu cardul în piețele din România și este, din 2013, membru al Uniunii Mondiale a Piețelor cu Amănuntul și En-gros, asociație internațională non-profit dedicată promovării schimbului internațional de informații privind piețele en-gros și cu amănuntul.

Site-ul oficial al asociației este www.pieteromania.ro .

Teodor Ioan Birț
Președinte
0720/110.001

Descarcă comunicat