Teodor Birț, președintele Asociației administratorilor de piețe din România, împreună cu o delegație de peste 15 administratori de piețe agroalimentare din țară au vizitat Piața Mircea, cea mai mare piață agroalimentară din Drobeta Turnu Severin.

”Piața este ocupată aproape în totalitate de producători agricoli din județ și nu numai, așa cum este normal să se întâmple în piețele agroalimentare. Acesta a și fost unul din principalele subiecte de discuții cu conducerea pieței din Drobeta Turnu Severin și cu autoritățile locale și județene de aici – cum putem susține mai mult și mai bine producătorii locali.
În aceeași măsură, felul în care arată și sunt gestionate piețele agroalimentare este o formă de susținere a producătorilor, iar din acest punct de vedere piața din Drobeta este un exemplu”, a spus Teodor Birț la finalul întâlnirii.

Conducerea Asociației administratorilor de piețe din România face frecvent astfel de vizite în piețele din țară pentru a discuta și oferi soluții de îmbunătățire a activității aplicate pe fiecare zonă în parte.