Vizită de lucru în Municipiul Bârlad!

Președintele Asociației Administratorilor de Piete din România – Teodor Ioan Birț, împreună cu o delegație de peste 10 administratori de piete agroalimentare din țară au vizitat Piața Sf. Ilie din Municipiul Bârlad.

Cu toate că piața agroalimentară nu a mai fost renovată de mulți ani, directorul Mircea Iosipescu a reușit să respecte și să implementeze proiecte importante pentru comunitatea locală. De asemenea, piata este foarte curată, ordonată, sectoarele de producători agricoli sunt bine delimitate și semnalizate.

În piață își valorifică producția proprie foarte mulți producători agricoli din județele Vaslui și Galati iar din Bistrița si Sibiu – producători de lactate.

După vizita pieței agroalimentare reprezentații AAPR s-au deplasat la Primăria Municipiului Bârlad, unde au participat, în sala de ședință a Consiliului local, la o întâlnire cu primarul Municipiului Bârlad – Dumitru Boros și cu prefectul județului Vaslui – Daniel Onofrei, unde s-au discutat problemele cu care se confruntă administratorii de piete și despre importanța si necesitatea pietelor agroalimentare.

Edilul municipiului ne-a asigurat că în viitorul apropiat Piața centrală va fi modernizată, în primul rând pentru cetățeanul local dar si pentru a susține producătorul agricol.

Mulțumim domnului primar – Dumitru Boros, domnului prefect Daniel Onofrei si directorului Mircea Iosipescu pentru colaborare și îi asigurăm în continuare de tot sprijinul nostru în viitor.